ΜΠΟΛΙΑΣΜΑ-ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ δέντρου ΣΥΚΙΑΣ για αλλαγή ποικιλίας με ΥΠΟΦΛΟΙΟ ΕΓΚΕΝΤΡΙΣΜΟ (ΜΠΟΛΙΑΣΜΑ ΜΕ ΚΑΛΕΜΙ-ΚΕΝΤΡΩΜΑ ΜΕ ΚΑΛΕΜΙ-ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕ ΠΑΛΟΥΚΙΑ) - Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ και το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ


Στο βίντεο που ακολουθεί παρουσιάζεται αναλυτικά η εφαρμογή της τεχνικής του υπόφλοιου εγκεντρισμού (κέντρωμα με καλέμι, μπόλιασμα με καλέμι, μπόλιασμα με παλούκια, κέντρωμα με παλούκια, εμβολιασμός με παλούκια) σε δέντρο συκιάς μεγάλης ηλικίας με σκοπό την αλλαγή ποικιλίας.

Ο εμβολιασμός έγινε στα τέλη Αυγούστου. Στο τέλος του βίντεο παρουσιάζεται και το αποτέλεσμα του μπολιάσματος (επιτυχής συγκόλληση υποκειμένου και εμβολίων - στα έξι εμβόλια που εφαρμόστηκαν έπιασαν τα πέντε).



Δείτε επίσης: Μπόλιασμα συκιάς με σφηνοειδή ή ημιμαγιόρκειο εμβολιασμό - Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ και το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 



Για ακόμη περισσότερη δενδροκομική γνώση και ενημέρωση, επισκεφτείτε και εγγραφείτε στο κανάλι του Pomology.gr στο YouTube πατώντας εδώ!

Ακολουθήστε το Pomology.gr στο Facebook και στις Ειδήσεις Google (Google News) για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλες τις νέες αναρτήσεις.


Μοιραστείτε άμεσα αυτή την ανάρτηση με τους φίλους σας, μέσω Email, Twitter, Facebook, Pinterest ή WhatsApp, χρησιμοποιώντας ένα από τα χαρακτηριστικά εικονίδια που ακολουθούν ...

Μπορεί να σας αρέσουν αυτές οι αναρτήσεις:

Αναζήτηση επιπλέον πληροφοριών

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ