Βοτανική ταξινόμηση, οικονομική σημασία και χρήσεις εσπεριδοειδών


Βοτανική ταξινόμηση εσπεριδοειδών (πορτοκαλιάς, μανταρινιάς, λεμονιάς, γκρέιπφρουτ, φράπας, νεραντζιάς, κουμ κουάτ, λιμετίας κτλ.), οικονομική σημασία της καλλιέργειάς τους στην Ελλάδα και τον κόσμο και χρήσεις των παραγόμενων προϊόντων.

Βοτανική ταξινόμηση, οικονομική σημασία και χρήσεις εσπεριδοειδών

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες αναφορικά με την βοτανική ταξινόμηση των εσπεριδοειδών (πορτοκαλιάς, μανταρινιάς, λεμονιάς, γκρέιπφρουτ, φράπας, νεραντζιάς, κουμ κουάτ, λιμετίας κτλ.), την καταγωγή και τη διάδοσή τους, τα οικονομικά στοιχεία της καλλιέργειάς τους σε ελληνικό αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο καθώς και τις κυριότερες χρήσεις των προϊόντων και των παραπροϊόντων της επεξεργασίας των εσπεριδοειδών.



Για ακόμη περισσότερη δενδροκομική γνώση και ενημέρωση, επισκεφτείτε και εγγραφείτε στο κανάλι του Pomology.gr στο YouTube πατώντας εδώ!

Ακολουθήστε το Pomology.gr στο Facebook και στις Ειδήσεις Google (Google News) για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλες τις νέες αναρτήσεις.


Μοιραστείτε άμεσα αυτή την ανάρτηση με τους φίλους σας, μέσω Email, Twitter, Facebook, Pinterest ή WhatsApp, χρησιμοποιώντας ένα από τα χαρακτηριστικά εικονίδια που ακολουθούν ...

Μπορεί να σας αρέσουν αυτές οι αναρτήσεις:

Αναζήτηση επιπλέον πληροφοριών

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ