Αραίωμα καρπών και ανθέων οπωροφόρων δέντρων


Αραίωμα καρπών και ανθέων οπωροφόρων δέντρων



Πληροφορίες σχετικά με τις τεχνικές αραιώματος των ανθέων και των καρπών των καρποφόρων δέντρων.



Τι είναι το αραίωμα ανθέων και καρπών;

Για ποιους λόγους γίνεται; Ποιους σκοπούς εξυπηρετεί;

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του αραιώματος των καρπών και των ανθέων;

Σε ποια είδη οπωροφόρων δένδρων πρέπει να γίνεται απαραίτητα αραίωμα;

Πότε και πώς γίνεται το αραίωμα των καρπών σε κάθε είδος δέντρου;

Ποια μέσα μπορεί να χρησιμοποιήσει ένας παραγωγός προκειμένου να αραιώσει το φορτίο καρποφορίας των δέντρων;


Μελετήστε το εκπαιδευτικό υλικό που ακολουθεί για να μάθετε τις απαντήσεις όλων των αυτών των ερωτημάτων.

   


Ανάλυση βασικών αρχών αραιώματος των ανθέων και των καρπών.



Πώς γίνεται στην πράξη το αραίωμα των καρπών;
Οι περιπτώσεις της ροδακινιάς, της βερικοκιάς, της μηλιάς, της αχλαδιάς, των εσπεριδοειδών και της μουσμουλιάς (δεσπολιάς).


Για ακόμη περισσότερη δενδροκομική γνώση και ενημέρωση, επισκεφτείτε και εγγραφείτε στο κανάλι μου στο YouTube πατώντας εδώ!

Μοιραστείτε άμεσα αυτή την ανάρτηση με τους φίλους σας, μέσω Email, Twitter, Facebook, Pinterest ή WhatsApp, χρησιμοποιώντας ένα από τα χαρακτηριστικά εικονίδια που ακολουθούν ...

Μπορεί να σας αρέσουν αυτές οι αναρτήσεις:

Αναζήτηση επιπλέον πληροφοριών

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ